30.11.2009 12:55

Pólisté na Moravě se ztrátou tří bodů

      Družstvo mladších dorostenců hrálo svůj třetí turnaj Poháru ČSVP v Blansku,kde má

své  domácí hřiště Kometa Brno.Družstvo odjelo oslabené o tři hráče základní sedmičky.V tomto světle je 5 přivezených bodů úspěchem.V  turnaji měla volno pražská Slávia.Pořadí a body po tomto turnaji:1.SK Děčín 19 ,2.UP Olomouc 14 ,3.KPS Opava 11 , 4.SKS Praha 10 ,

5.KVS Plzeň 4 , 6.Kometa Brno 4 body.Družstva na 2-4. místě mají odehráno o 4 zápasy méně.

 

SK Děčín – KVS Plzeň 7: 5 /3:1,0:1,1:2,3:1/

     Po slibném úvodu , kdy se děčínští hráči  lehce ujali vedení,byl v druhé čtvrtině vyloučen Mareš do konce zápasu s náhradníkem za nesportovní chování.To silně poznamenalo hru děčínských , kteří nebyli schopni dát gól.Teprve v závěru 4. čtvrtiny se projevila větší vůle po vítězství a Děčínu se podařilo vstřelit 3 branky a vydřít těsné vítězství.Branky:Kučera 2 , Turanský 2, Behina ,Holfeld , Veleba po 1.

 

SK Děčín – KPS Opava 6 : 6 / 2:2,2:2,1:0,1:2 /

     Děčané museli nastoupit bez potrestaného Mareše a prokázali vnitřní sílu, když většinu zápasu vedli a soupeř musel dotahovat.V závěru zápasu se soupeř dostal poprvé do vedení, ale děčínští hráči rychle srovnali.Mohli jít i do vedení , ale nabídnutou přesilovou hru se nepodařilo využít.Přesilovky byly tentokráte slabinou děčínských hráčů.Branky : Kučera 3 ,Veleba 2, Holfeld 1.

 

SK Děčín – UP Olomouc 6 – 11 / 0:5,1:1,5:2,0:3 /

   Na začátku 1.čtvrtiny se Děčín dostal do tří gólových šancí , brankář Olomouce zázračně chytil a soupeř z protiútoků trestal  góly.Slabou chvilku si vybral Málek v brance a pustil dvě chytatelné střely.Teprve v druhém dějství se hra vyrovnala a děčané si opět vytvořili několik šancí, ale gólově se neprosadili.Ve třetím dějství se podařilo vstřelit několik branek a přiblížit se soupeři. Bohužel v této chvíli odstoupil Turanský pro tři osobní chyby a Děčín už neměl údernost na závěrečný zvrat. Opět byla přesilová hra slabinou. Branky:Mareš 3, Kučera 2, Veleba 1.

 

Kometa Brno – SK Děčín 0 : 6

 

    Domácí se k nedělním zápasům nesešli a tak Děčín získal kontumační výhru. Hráče Děčína je třeba pochválit za bojovnost. V silně pozměněné sestavě vydřeli vítězství a remízu, sehráli vyrovnaný zápas s družstvem Olomouce a porazili by i hráče Brna, kteří nemají kvalitu minulých let.

 

                                                                                                         Sýkora Alois

 

 

—————

Zpět