25.05.2015 18:04

Pólisté do čela 1.ligy

V děčínské padesátce sehráli mladší žáci v nedělním turnaji 2. turnaj 1.ligy . Vyhráli oba důležité zápasy a probojovali se do čela soutěže . Mají 6 bodů , druhá Plzeň 4 , třetí Strakonice 2 body. Za 14 dní se uskuteční 3. závěrečný turnaj v Plzni a pokud Děčané získají 2 body , získají celkové vítězství.

SK Děčín – Fezko Strakonice 10 : 5 ( 2:1,3:2,3:2,2:0 )

Domácím hráčům chyběla v úvodu zápasu přesnost , jak ve střelbě , tak přihrávkách . Soupeř vstřelil úvodní branku , ale děčínští pólisté záhy vyrovnali a pak již drželi náskok , který postupně navyšovali . V druhé půli se zlepšili v obraně, dobře bránil Kříž . V útoku se prosadil Synek , když naplaval do dvojky a skóroval z postu centra , pochválit je třeba celé družstvo za bojovnost. Branky : Synek 4 , Holaj 3, Markvart 2 , Kříž 1.

SK Děčín – KVS Plzeň 7 : 6 ( 3:2,3:1, 1:2,0:1)

V 1.turnaji ve Strakonicích se děčínským pólistům podařilo poprvé v sezóně porazit plzeňské hráče . Děčané se ujali vedení , které v druhé části navýšili díky Kříži , který střílel z dálky . Soupeř se nevzdal, zpřesnil hru v obraně a začal snižovat skóre . V úvodu poslední části soupeř opět skóroval a dostal se na kontaktní gól . Domácí hráči 5 minut odolávali tlaku soupeře , zodpovědně bránili a pokud soupeř vystřelil Hájek střely chytil . Druhá půle již nebyla tak dobrá , ale bojovností si Děčané vítězství zasloužili . Družstvo podržel i Vojta Holaj , který nastoupil se zraněním , prosadil se střelecky a dobře bránil . Branky : Kříž 4 , Holaj , Markvart, Synek po 1. Sestava : Hájek – Markvart , Synek ,Holaj , Rameš Čeněk , Dimitrov , Šlechta , Klabeneš, Kříž , Valenta , Hůlka , Bednář.

 

 

—————

Zpět